Hotels in Den Haag (Zuid-Holland, Nederland)

  € 117 per nacht
  Verwachte prijs voor:jul 2024
  € 81 per nacht
  Verwachte prijs voor:jul 2024
  € 125 per nacht
  Verwachte prijs voor:jul 2024
  € 81 per nacht
  Verwachte prijs voor:jul 2024
  € 83 per nacht
  Verwachte prijs voor:jul 2024
 1. € 85 per nacht
  Verwachte prijs voor:jul 2024
  € 96 per nacht
  Verwachte prijs voor:jul 2024
  € 105 per nacht
  Verwachte prijs voor:jul 2024
 2. € 96 per nacht
  Verwachte prijs voor:jul 2024
  € 85 per nacht
  Verwachte prijs voor:jul 2024

Hotels in Den Haag

Vind ongelofelijk goedkope hotels in Den Haag, Nederland. Zoek en vergelijk de prijzen van accommodatieaanbiedingen in trivago

 • De meest omvangrijke hotelzoeker voor Den Haag op het web
 • Vind een goedkoop hotel in Den Haag!
 • Boek tegen een geweldige prijs!

Hotels met topbeoordelingen in Den Haag

KONINKLIJK DEN HAAG

De chique hofstad Den Haag heeft zeer veel te bieden op het gebied van cultuur, evenementen en bezienswaardigheden. Het is een bijzondere stad. Niet alleen omdat de Nederlandse regering hier is gevestigd, maar ook door de ligging nabij het strand. Den Haag staat daarom ook wel bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’. Het is zeker de moeite waard een bezoek te brengen aan deze veelzijdige en verrassende stad!

HAAGSE HOFJES

Verstopt achter muren en woonhuizen, vaak nauwelijks zichtbaar vanaf de straat bevinden zich de vele hofjes van Den Haag. In geen enkele stad vind je zoveel als in deze stad. Met maar liefst 115 van deze binnentuintjes kan met zekerheid gezegd worden dat Den Haag niet alleen de hofstad van Nederland is, maar ook een echte hofjesstad. Bij ieder hofje waan je je in een oase van rust. Het is erg leuk om je citytrip te beginnen met een hofjeswandeling. Tussen 9.30 en 12.30 kun je bij de lokale VVV een wandeling plannen die je langs de meest indrukwekkende hofjes van de stad leidt.

Een aantal van de mooiste hofjes is het Hof van Wouw, Hof van Nieuwkoop en het rusthofje. Het is heerlijk om de dag rustig te beginnen en je even terug te trekken uit het stadscentrum.

NATUURLIEFHEBBERS OPGELET!

Met meer dan 111.000 hectare aan duingebieden, parken en landgoederen biedt deze stad alle ruimte om te genieten van de vrijheid en de natuur. Den Haag is direct gelegen aan het strand en biedt dan ook de perfecte gelegenheid voor een heerlijke strandwandeling. De vrije blik op de horizon en de frisse zeelucht roepen vier seizoenen lang een on-Nederlands vakantiegevoel op. Mocht je na een ontspannen strandwandeling trek hebben gekregen? Bij de vele strandtenten kun je heerlijk lunchen. Bij Beachclub Buiten serveren ze biologisch gecertificeerde wijnen, biologisch vlees en alleen vis die “mag” volgens de viswijzer. Het is uiteraard ook mogelijk om aan de kust te overnachten. Het wereldberoemde 5 sterren designhotel Kurhaus biedt een prachtig uitzicht over de zee. Vanzelfsprekend kun je ook gebruik maken van één van de vele andere hotelaanbiedingen.

Verscholen tussen Paleis Noordeinde, de Koninklijke Stallen en het Koninklijk Archief ligt de Paleistuin. In deze tuin kun je op zoek naar bijzondere kunst of je kunt een rondje lopen langs de vele bloemengazons, vijverpartijen en oude bomen. Het park heette in de zeventiende eeuw de ‘Prinsessentuin’ en zat vol met romantische bloemperken en marmeren beelden. Deze tuin is altijd open voor het publiek, behalve wanneer er speciale evenementen zijn. Een picknick is één van de leukste manieren om van deze tuin te genieten. In het Hofkwartier, waar Paleis Noordeinde zich bevindt, kun je diverse horecagelegenheden vinden waar je een picknickmand kunt ophalen. Zeker een aanrader!

HET THUIS VAN HET KONINKLIJK HUIS

Mocht je na het bezoeken van de Paleistuin graag meer willen zien van Koninklijk Den Haag? Bezoek één van de vele paleizen die de stad rijk is! Paleis Ten Bosch was tot 2014 het woonpaleis van prinses Beatrix. In het najaar van 2015 is de beroemde Oranjezaal van het koninklijk paleis open voor het publiek. Op een nader te bepalen moment zullen koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun drie dochters verhuizen naar dit paleis. Middenin de stad vind je Paleis Noordeinde. Hier werkt koning Willem-Alexander, als hij aan het werk is wappert de vlag. Het werkpaleis is helaas niet opengesteld voor persoonlijke bezichtiging, maar van de buitenkant ziet het paleis er even indrukwekkend uit!

Het Vredespaleis is het meest gefotografeerde paleis van Den Haag. Het paleis zelf is dan wel niet koninklijk, het is zeker de moeite waard om te bezoeken! Hier zetelen het Internationaal Gerechtshof en het Permanent hof van Arbitrage. Ook de Haagse Academie voor Internationaal Recht is hier gehuisvest. Jaarlijks komen hier honderden internationale rechtenstudenten cursussen volgen. Het Vredespaleis is onder leiding van een gids te bezichtigen.

REGERINGSHOOFDSTAD VAN NEDERLAND

Uiteraard kun je niet weggaan uit Den Haag zonder een bezoek te hebben gebracht aan het Binnenhof. Al eeuwenlang is dit het centrum van de Nederlandse politiek. Wil je alle ins-and-outs over het Binnenhof horen? Het bezoekerscentrum van het Binnenhof organiseert een rondleiding door de Ridderzaal en de Eerste en/of Tweede Kamer! Via het toegangspoortje stap je middenin het hart van onze democratie. Het wereldberoemde Torentje is ook een onderdeel van het Binnenhof en bevindt zich precies naast het Mauritshuis. Sinds 1982 bevindt zich in het Torentje de werkkamer van de minister-president van Nederland.

Minstens zo bekend als het Binnenhof is de Hofvijver. Tot circa 1800 was het Binnenhof nog omgeven door een slotgracht en alleen toegankelijk via bruggen. Als je geluk hebt wordt er tijdens je bezoek aan de Hofvijver een vuurwerk gehouden ter ere van een bijzondere gebeurtenis!

PROOST… OP DEN HAAG!

Alles is mogelijk in culinair Den Haag. Na een lange dag vol met indrukken die je hebt opgedaan in deze chique stad, gaat er niets boven een heerlijk diner. Trendy en authentiek smelten samen in de grote diversiteit aan wereldkeukens. HanTing Cuisine is het beste Aziatische restaurant van Nederland. Sinds enkele jaren bezit dit restaurant een Michelinster. Dineren bij dit restaurant is een absolute aanrader voor iedereen die culinair verrast wil worden. BIT Grill & Café is een steakrestaurant aan het Buitenhof. Uit de Josper-Grill komen de beste entrecotes en burgers. Je kunt hier relatief low-budget genieten van het beste stukje vlees.

Den Haag ademt gezelligheid en dat merk je even te meer als het ’s avonds donker wordt. Voor een lekkere borrel in de avonduren kun je terecht bij vele verschillende plekken. Het Plein is een vierhoekig plein naast het Binnenhof en de Tweede Kamer. Om dit plein liggen allemaal gezellige barretjes en zomers staat het vol met volle terrassen. Een leuk weetje: op Het Plein komen na vijven regelmatig ministers en staatssecretarissen een borrel drinken! Ga voor een biertje met de minister-president dus eens langs bij Café Restaurant Luden. Bij Club Seven kun je tot in de vroeg morgen dansen in een monumentaal pand. Deze club is gelegen aan de Prinsegracht en heeft drie verschillende zalen. Danzig is het gezelligste danscafé van Den Haag en op elke donderdag is het studentenavond. Na een lekker avondje stappen kun je terecht in één van de vele hotels in het centrum van Den Haag. Hotel Ibis Den Haag City Centre bijvoorbeeld. Hier kun je last minute, goedkoop maar toch zeer comfortabel overnachten. Ook EasyHotel The Hague City Centre is perfect voor een ontspannen maar goedkope overnachtig in de stad.

Kortom, in Den Haag kun je terecht voor zeer veel verschillende bezienswaardigheden. Onder andere de koninklijke paleizen, het Binnenhof en de vele hofjes zorgen er samen voor dat je verblijf in Den Haag onvergetelijk wordt!

Our top-rated cheap hotels in Den Haag

Veelgestelde vragen over Den Haag