Filter712.889 hotelsop 197 boekingssites Vergelijk hotelprijzen op
197 boekingssites in een oogopslag!
Favorieten
zo, 03.08
ma, 04.08
Van zondag, 03.08.14 tot maandag, 04.08.14

Sevilla Reisgids

› Alle informatie voor uw reis naar Sevilla
› Vind uw ideale hotel voor de beste prijs
› Ontdek de beste bezienswaardigheden
Lijst
Kaart
0 van 444 Hotels
Laden...

Top hotels

 • Hotel Ayre Hotel Sevilla Sevilla
  Dit hotel beschikt in totaal over 241 comfortabele en lichte kamers en biedt een exclusieve atmosfeer. De gasten kunnen gebruik maken van de foyer met receptie die 24 uur per dag geopend is, een hotelkluis, een wisselkantoor, een lounge, een lift en een café. Een bar en een restaurant zijn ook aanwezig. Een openbare internetterminal wordt geboden en de 7 conferentieruimten (uit te breiden tot 11 ruimten), met een maximale capaciteit van 400 personen, vormen de ideale omgeving voor alle soorten vergaderingen, conferenties, cursussen en banketten. Hoogwaardige voorzieningen, een businesscentrum en was- en roomservice worden ook geboden. Het hotel heeft de Standaard Europese Certificatie EMAS sinds 2001 en ook het milieucertificaat ISO 14001.
  meer
 • Hotel Eurostars Regina Sevilla
  Het in 2008 gerenoveerde middenklassehotel telt 3 verdiepingen met in totaal 90 kamers. Tot de inrichting van het hotel behoren een ontvangsthal met 24-uursreceptie, hotelkluis en liften. In het gastronomische gedeelte is er voor de gasten een café, een bar, een ontbijtruimte en een van airconditioning voorzien restaurant. Zakenreizigers hebben de mogelijkheid in het hotel te vergaderen. Tevens kunnen de gasten gebruik maken van de openbare internetaansluiting met WLAN access point, de wasservice, de fietsverhuur en de medische dienst. U kunt tegen betaling van de garage
  meer
 • Hotel Inglaterra Sevilla
  Het in 1968 gebouwde en in 2007 gerenoveerde 6 verdiepingen tellende stadhotel beschikt in totaal over 86 kamers. Tot de uitrusting behoren een ontvangsthal met 24-uurs receptie, hotelkluis, geldwisselkantoor, tv-ruimte, conferentiezaal, liften alsmede parkeerplaatsen en -garage. Verder biedt het hotel zijn gasten een café, bar en een à la carte restaurant met airconditioning en rookvrij gedeelte. Bovendien heeft men de mogelijkheid om de openbare internetterminal, was- en roomservice te benutten.
  meer
 • Hotel Bécquer Sevilla
  Dit hotel van de betere middenklasse telt 6 verdiepingen met in totaal 139 kamers, waarvan 6 éénpersoons-, 131 tweepersoonskamers en 2 suites. Het hotel biedt zijn gasten een ontvangsthal met receptie (24 uur bezet), een lift, tv-ruimte en een conferentieruimte met internettoegang. Bovendien heeft het hotel een gezellig café, een bar en een à la carte restaurant. Buiten het hotel zijn er parkeergelegenheden.
  meer

Meer Top Hotels

Beveel hotel aan:
Terug naar boven