Filter722.899 hotelsop 210 boekingssitesFavorieten
zo, 31.08
ma, 01.09
Van zondag, 31.08.14 tot maandag, 01.09.14

Sevilla Reisgids

› Alle informatie voor uw reis naar Sevilla
› Vind uw ideale hotel voor de beste prijs
› Ontdek de beste bezienswaardigheden
Lijst
Kaart
0 van 446 Hotels
Laden...

Top hotels

 • Hotel Abanico Sevilla
  Het hotel is gevestigd in een historisch gebouw uit het einde van de 18e eeuw. In totaal zijn er 22 kamers, verdeeld over 2 verdiepingen. Het hotel biedt faciliteiten als en cafe (de gehele dag geopend). In de hal van het hotel is een internetterminal.
  meer
 • Hotel Inglaterra Sevilla
  Het in 1968 gebouwde en in 2007 gerenoveerde 6 verdiepingen tellende stadhotel beschikt in totaal over 86 kamers. Tot de uitrusting behoren een ontvangsthal met 24-uurs receptie, hotelkluis, geldwisselkantoor, tv-ruimte, conferentiezaal, liften alsmede parkeerplaatsen en -garage. Verder biedt het hotel zijn gasten een café, bar en een à la carte restaurant met airconditioning en rookvrij gedeelte. Bovendien heeft men de mogelijkheid om de openbare internetterminal, was- en roomservice te benutten.
  meer
 • Hotel Ayre Hotel Sevilla Sevilla
  Dit hotel beschikt in totaal over 241 comfortabele en lichte kamers en biedt een exclusieve atmosfeer. De gasten kunnen gebruik maken van de foyer met receptie die 24 uur per dag geopend is, een hotelkluis, een wisselkantoor, een lounge, een lift en een café. Een bar en een restaurant zijn ook aanwezig. Een openbare internetterminal wordt geboden en de 7 conferentieruimten (uit te breiden tot 11 ruimten), met een maximale capaciteit van 400 personen, vormen de ideale omgeving voor alle soorten vergaderingen, conferenties, cursussen en banketten. Hoogwaardige voorzieningen, een businesscentrum en was- en roomservice worden ook geboden. Het hotel heeft de Standaard Europese Certificatie EMAS sinds 2001 en ook het milieucertificaat ISO 14001.
  meer
 • Hotel AC Sevilla Torneo by Marriott Sevilla
  Het 4-sterren AC Sevilla Torneo is een nieuw gebouwd hotel gelegen aan de SE-30, zeer dicht bij de Nuevo Torneo businesspark en bereikbaar vanaf elk punt van binnenkomst in de stad. De 81 hotelkamers beschikken over tweepersoonsbedden, mini-bar, speciale leeslampjes, climate control, een televisie met meer dan 20 kanalen, high-speed draadloos internet en de badkamers zijn ingericht en beschikken over een speciale faciliteitenkit voor vrouwen, verstelbare douchekop en professionele standaard fohn. In de AC Bar onze gasten zal een verleidelijk menu van salades en sandwiches vinden gedurende de dag. Andere gerechten die meer voorbereiding vereisen, zoals soepen en hamburgers, worden geserveerd tijdens openingstijden van het restaurant. De bar van het Hotel AC Sevilla Torneo biedt een ontspannen sfeer, of voor een informele zakelijke bijeenkomst of een ontspannen samenzijn. Het fitnesscentrum is uitgerust met een volledige reeks van fitness apparatuur, een Turks bad, de uitoefening banken, kranten, televisie, muziek en gratis flesjes water. Het AC Sevilla Torneo heeft voor de zakelijke gasten volledig ingerichte vergaderruimten voor 70 personen.
  meer

Meer Top Hotels

Bezienswaardigheden in

Meer bezienswaardigheden Sevilla

Beveel hotel aan:
Terug naar boven