Filter712.764 hotelsop 206 boekingssitesFavorieten
di, 25.11
wo, 26.11
Van dinsdag25.11.14 tot woensdag26.11.14

Lissabon Reisgids

› Alle informatie voor uw reis naar Lissabon
› Vind uw ideale hotel voor de beste prijs
› Ontdek de beste bezienswaardigheden
Lijst
Kaart
0 van 1195 Hotels
Laden...

Top hotels

 • Hotel Dom Pedro Palace Lissabon
  Het in 1998 gebouwde en in 2002 gerenoveerde hotel beschikt over een 21 verdiepingen tellend hoofdgebouw met in totaal 263 kamers, waarvan 254 tweepersoonskamers en 9 suites. Het hotel biedt de gasten een ontvangsthal met 24 uur geopende receptie, huurkluis, wisselkantoor en een lift. In het huis beschikt u over winkels, een bar, televisiekamer en een van airconditioning voorzien à la carte restaurant met kinderstoelen. Bovendien beschikt het gebouw over een conferentie- en vergaderzaal, openbare internetterminal, roomservice, wasservice, een parkeerplaats en een parkeergarage.
  meer
 • Hotel Turim Europa Lissabon
  Dit van airconditioning voorziene hotel is gelegen in het stadscentrum tussen Saldanha en Marquês de Pombal en biedt zijn gasten hoogwaardige elegantie en goede smaak. Het charmante, moderne hotel verwelkomt gasten met unieke charme en discretie. Het hotel biedt in totaal 100 kamers. De gasten hebben de beschikking over een ontvangsthal met 24 uur per dag geopende incheckservice, een hotelkluis, een lift en een café. Een à la carte restaurant en een bar vormen de eetgelegenheden. De gasten kunnen genieten van de comfortabele lounge tegenover de receptie, internetaansluiting, een goed verlichte televisiekamer en 4 goed uitgeruste conferentieruimtes. Bovendien kunt u gebruik maken van de was- en roomservice, medische dienst en een eigen garage (afhankelijk van beschikbaarheid).
  meer
 • Hotel AC Hotel Lisboa by Marriott Lissabon
  Het hotel uit de hogere middenklasse werd in 2003 geopend en beschikt over een 3 etages tellend hoofdgebouw met in totaal 83 kamers, waarvan 2 suites. Het gebouw heeft een ontvangsthal met een 24 uur per dag geopende receptie, hotelkluis, liften en een café. In het hotel bevinden zich een bar, een televisiekamer en een van airconditioning voorzien à la carte restaurant. Verder biedt het een conferentieruimte en een openbare internetterminal. Auto's kunnen op in de parkeergarage (tegen betaling) worden geparkeerd. U kunt gebruik maken van de room- en wasservice. Het hotel heeft tevens een kleine tuin.
  meer
 • Hotel Açores Lisboa Sercotel Lissabon
  Dit moderne, in 2005 geopende comforthotel heeft 16 verdiepingen met in totaal 128 kamers, waarvan 5 suites. Het hotelgebouw is geheel van airconditioning voorzien en biedt zijn gasten een ontvangsthal met 24-uursreceptie, drie liften, tv-lounge en hotelkluizen. Bovendien vindt u in de bar en het van airconditioning voorzien restaurant heerlijke culinaire specialiteiten. Verder kunnen de bezoekers gebruik maken van een van de vijf conferentieruimtes en de openbare internettoegang. De room- en wasservice maken het aanbod compleet. Auto's kunnen op de parkeerplaats of in de garage van het hotel worden gestald.
  meer

Meer Top Hotels

Beveel hotel aan:
Terug naar boven